Droogvaltocht

Wie vanuit Lauwersoog op het wad zeilt en een schip heeft waarmee je droog kunt vallen, kan varen en een stukje wandelen over de droog gevallen zandbanken mooi combineren. De Engelsmanplaat, gelegen tussen Schiermonnikoog en Ameland, is daar een geschikte plek voor. Ook het zuid-weststrand van Schiermonnikoog leent zich goed voor een kort bezoek. Voor zo'n programma is geen strakke tijdsplanning te geven. Soms heb je wind tegen, soms mee. Soms waait het stevig, soms niet. Uitgangspunt is het tijdstip van laagwater. Als dat ergens tussen 13.00 en 16.00 uur valt is er vaak wel wat mogelijk.

Schepen die hiervoor kunnen worden ingezet zijn een New Classic 700, een Delphia 29 en een platbodem van ruim 9 meter. De eerste is een sportief zeilend kajuitjachtje dat plaats biedt aan 2 gasten. Op de grotere Delphia kunnen 4 gasten mee en op de platbodem 5 personen. Eten en drinken mag door de gasten zelf worden meegebracht. 
 
Tijden
Tijdschema wordt in overleg vastgesteld
 
Kosten
Zie menuknop Tarieven
 
Informatie
Meer weten over bovenstaand programma?
t: 050-3601750 of 06-10391251 / e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.